RESET

Op elk moment van je leven kun je op een RESET knop drukken. Je begint gewoon opnieuw.

Lijkt dat je wat? Dan ben je net als velen anderen aangekomen op een punt dat je jouw leven drastisch wilt veranderen. Want ergens voel je dat het niet klopt.

Dat is volstrekt normaal. Althans deze maatschappij maakt het normaal dat we allemaal een leven leiden waar we eigenlijk helemaal niet happy mee zijn. Het lijkt allemaal wel goed te gaan voor veel mensen, maar leven ze eigenlijk wel echt hun EIGEN leven? Worden ze elke dag met plezier, tevredenheid en energie wakker?

Hoe zit dat voor jou? Waar loop jij tegenaan in het leven?

Misschien worstel jij met je gezondheid, weet je niet wat je wilt of weet je niet eens wie jij zelf bent.

Je bent absoluut niet de enige.

Circa 10 jaar geleden stond ik ook op dat punt. Het was zelfs zo erg dat ik mezelf een keuze gaf. “Of mijn leven eindigt hier, of HOE ik leef eindigt hier.”

Dit punt hier is wat ik noem Noodzaak & Verlangen. Verandering is pas mogelijk als je één van de twee of beide ervaart. Voor mij was het een Noodzaak. Anders was ik er namelijk niet meer in deze gedaante.

Mijn overlevingsdrang was sterker en deze Noodzaak was vervolgens een katalysator om met mezelf aan de gang te gaan. In dit 10 jarig proces heb ik zo’n beetje alles op gezondheidsgebied bestudeerd en of uitgeprobeerd.

Nu zie ik in dat heel veel mensen rondlopen met “problemen” (Uitdagingen) die verholpen kunnen worden. Als ze dat zelf willen. Het is namelijk nooit te laat om te veranderen. Dit is JUIST het moment. Want als jij dit leest voel jij dat het anders mag. Jij wilt niet verder zoals het nu gaat.

Heel goed. Dan is verandering mogelijk. Je voelt een Verlangen of een Noodzaak.

Weet je alleen nog niet waar te beginnen? Dan kan ik je misschien helpen.

Dit jaar staat volledig in het teken om mijn programma “Essentiële Verandering” af te ronden en beschikbaar te maken voor het grote publiek. In een traject van 9 maanden neemt dit programma je door allerlei onderwerpen heen om jouw een herboren start te kunnen geven. Zodat jij het leven kan gaan leiden waar jij hier voor kwam op aarde.

Om nou gelijk in een programma van 9 maanden te duiken is een flinke stap.
Daarom heb ik deze opgedeeld in 3 fases.

Het programma

Dit programma van 9 maanden komt in 3 fases. We beginnen met een Reset. Daarna brengen we onszelf weer in lijn met wie we zijn en waar we naartoe willen. Een RE-Alignment als het ware. Dat werken we verder uit om er als “Reborn” uit te komen.

Deze 9 maanden zijn als volgt verdeeld in 3 delen:
RESET: 45 dagen, circa 6 weken
REALIGN: 3 maanden
REBORN: 4,5 maanden

RESET email cursus

Zoals ik al zei staat dit jaar voor mij in het teken om dit programma af te ronden en beschikbaar te maken voor eenieder die Essentieel wil Veranderen. Eerder dit jaar heb ik fase 1, als zijnde een email cursus, al afgerond. Dit is een versie zonder de audio en video die later dit jaar beschikbaar komt.

Via geschreven content gaan we in 45 dagen stap voor stap door een reset proces.
Elke dag heb ik voor jou een vraag, een les en een opdracht.

Deze RESET cursus omvat ook:

  • een (tijdelijke) verandering in je voedingspatroon, een eliminatiedieet.
  • beweging
  • lichtdieet
  • vastzittende emoties loslaten
  • geboorteprofiel

Mijn bedoeling is dat je dankzij deze RESET beter voelt wat gezond is voor je lichaam. Hoe je jezelf kunt helpen helen. Dat je een proces aangaat om jezelf nog beter te leren kennen en te ontdekken wat het is dat jij nog wilt (doen) in dit leven.

Dit hele proces wordt uiteraard voortgezet en uitgebreid in de twee volgende delen REALIGN en REBORN. (Deze delen komen ook later dit jaar online.)

Je begrijpt dat dit een proces is waar je jezelf echt aan dient over te geven. Elke dag tijd voor en met je zelf. En ik weet dat verandering moeilijk is. Ons brein wil helemaal niet graag veranderen. Dat is niet energie-efficiënt. Ook zien we verandering vaak als bedreiging. Laat dat nou net iets zijn waar het brein ook expres van weg loopt. Dus gaan we ons zelf saboteren. Dat is jammer, want vaak ligt positieve verandering buiten onze comfortzone.

Belangrijk is dus te vragen of je slechts geïnteresseerd bent of echt toegewijd om te veranderen.

In feite leggen we in de RESET cursus ‘slechts’ de BASIS voor het totaal programma van 9 maanden. Maar als je er vol voor gaat in die 45 dagen en je elke dag bewust en toegewijd met je proces bezig gaat, kun je al zulke enorme sprongen maken.

In fysieke gezondheid. In mentale gezondheid. Met nieuwe inzichten en nieuwe uitzichten voor je leven.

Wat gaat dat dan kosten? Hoor ik je al denken.

Maar dat is niet de belangrijkste vraag die jij jezelf dient te stellen, die luidt namelijk “Hoe graag wil ik mijn … [leven, gezondheid, etc..] veranderen? Wat levert mij een betere gezondheid op? Wat is het mij überhaupt waard?

Het totale 9 maanden programma wil ik gaan aanbieden voor 1700 euro. Het RESET programma is 1,5 maand. (1700/9)*1,5 is ongeveer 280 euro. Dat vind ik een mooi bedrag als de RESET cursus volledig is (inclusief video en audio). Dat is deze nu nog niet.

De RESET email cursus is zonder video en audio, maar bevat 45 e-mails met een vraag, een les en een opdracht. Elke dag in je mailbox. Deze tekst versie van de RESET cursus bied ik nu aan voor 80 euro. (Let op! Dat is dus niet de audio+video versie die later dit jaar beschikbaar wordt.)

Dan rest mij alleen nog de vraag: Hoe toegewijd ben jij?

Heb jij meer dan ‘slechts’ interesse om mee te doen aan deze persoonlijke Reset?

Aanmelden voor de RESET email cursus doe je zo:

  1. Stuur mij jouw aanmelding en motivatie in een mail: jeroen.koning @ evine.nl
  2. Investeer via deze betalingslink 80 euro in je eigen proces.

Bedankt voor je aandacht ik zie je in mijn mailbox!

Lieve groet,
Jeroen Koning