Cursus

Begin hier en nu je eigen (R)Evolutie

Ben jij op zoek naar wie jij bent? Mis je iets in je leven of ben je op zoek naar de volgende stap in je leven? Worstel je met je gezondheid of zie jij jezelf graag fitter, sterker en energieker dan je nu bent? Ben je bewust dat je met levensstijl aanpassingen daarin grote stappen kunt maken, maar wacht je alleen nog op de juiste informatie en kennis om dat voor elkaar te krijgen?

Naar aanleiding van mijn lezingen, die ik speciaal gaf voor een kleine groep mensen (die alsmaar groeit), werd duidelijk dat er vraag was naar meer verdieping. Om echt deze vragen te beantwoorden en om het individu een routekaart mee te geven om dichterbij zijn of haar ware potentieel te komen. Wil jij dit ook ontdekken, voel jij de noodzaak om meer uit jezelf te halen? Ben je bereid om tijd, energie, geld en aandacht te investeren in jouzelf?

Dan is deze cursus misschien wel voor jou. In 6 avonden (data onderaan) gaan we met een klein groepje (maximaal 8 personen) dieper in op wie of wat we zijn en wie we willen zijn, om zo een geïndividualiseerde routekaart, met een gewoonteveranderingsplan en een doelen & dromen plan, vorm te geven.

Dit is de start van een nieuw begin voor jezelf. De start van je eigen Revolutie, Evolutie of Devolutie, net wat je nodig hebt. Het is een proces van verandering, dat bij veel mensen veelvuldig voorkomt in het leven. Soms gooien we ons leven drastisch om, elke zoveel jaren, maar niet altijd vanuit een eigen keuze. Dit is weer zo’n moment, maar nu pak je zelf de controle en neem je echt de tijd om jezelf voor te bereiden en om te achterhalen wat echt essentieel voor je is. Je krijgt meerdere methodes, tools en kennis aangereikt om echt dat deel in jezelf te ontwaken, dat zo graag wil tonen hoe groots en goddelijk het is.

Elke cursusavond van circa 3 uur, heeft een thema. Over elk thema zal er essentiële info en kennis gedeeld worden, waarmee we jouw routekaart vorm geven. We leren methodes en systemen die een grote bijdrage kunnen leveren in ons dagelijks leven.

De onderwerpen die we behandelen zijn het Geboorteprofiel, de energie imprint waarmee je bent geboren. (o.a. Numerologie, (Chinese) Astrologie & Human Design). De theorie en praktijk van gewoonte veranderingen, de beste manieren om die veranderingen te maken die jij je wenst.
We gaan ons innerlijk werk doen, door het leren van methodes om onze diep vast zittende emoties te identificeren en los te laten, om de blokkades weer op te lossen. Dit bevordert de lichamelijke en geestelijke gezondheid en is precies wat onze spirituele kant nodig heeft om uit te bloeien tot die mooie bloem die het mag zijn. Uiteraard behandelen we ook de Aardse 3D tak van onze gezondheid en deel ik je mijn kennis over Gezondheid in al zijn facetten, onder andere Voeding, Beweging, Licht en meer.

Dit alles vlechten we tot één geheel en voor elk individu betekent dat een eigen persoonlijke routekaart. Dit deel van de routekaart kan natuurlijk nooit volledig zijn en staat ook niet vast in steen. Het is een starthulp, het is een middel en geen doel op zich. Het doel is het ontwaken van jouw ware potentieel, het (her)vinden van het directe lijntje met de bron, jouw bron. Dat kan ik niet voor jou doen, dat kan een routekaart niet voor jou doen, dat kan alleen JIJ!

Door nu dit avontuur aan te gaan, door bewust in jezelf te investeren, door nu ja te zeggen tegen jezelf, kun jij grootse stappen maken op weg naar dit ware potentieel. Maar je moet het echt willen. Dat kan ook zonder deze cursus en ik zal de eerste zijn om te zeggen, ga vooral je eigen weg, alleen jij kent jouw weg. Zoek je toch inspiratie, motivatie, hulp, kennis en tools, dan vind je in deze cursus misschien een versnelde manier om deze (R)Evolutie in jezelf te ontketenen.

Tot en met 28 Februari 2022 bood ik deze cursus nog aan voor slechts 170 euro. Dit was een speciale prijs om eenieder in deze moeilijke tijd handvatten mee te geven om in hun eigen kracht te gaan staan. Sinds 1 Maart is de investering voor deelname 260 euro geworden. Wellicht blijft het voorlopig bij dat bedrag, wellicht ook niet. Dus meld je aan voor ook dat bedrag verhoogd wordt.

Dit is voor 6 cursusavonden boordevol informatie, kennis en tools die ik in de afgelopen circa 10 jaar heb opgedaan, zelf mee heb geëxperimenteerd en ook anderen mee op weg heb geholpen. Dat is net iets minder dan 44 euro per cursusavond, Een investering die jou een routekaart in handen geeft waar je nog jaren gebruik van kunt maken. Je kunt die 260 euro ook investeren in een weekendje weg of een andere activiteit, ook fantastisch en geeft misschien een hele mooie ervaring en herinnering, maar is dat wat jij echt wilt? Volgens mij wil jij meer halen uit dit leven, jij wilt op ontdekkingsreis naar jouw ware potentieel, net als ik. Investeer daarom nu in jezelf.

Data cursus December – Januari (2021-2022):
[Inmiddels afgerond]

Data cursus Maart – April 2022:
Zes donderdagavonden, van circa 19:00 uur t/m 22:00 uur.
Start 10 Maart 2022.
Locatie: Giessen, Noord-Brabant
[Inmiddels afgerond]

Exacte locatie wordt, na aanmelding, per persoonlijk bericht op Telegram of email bekend gemaakt.
Investering in jezelf is 260 euro, en jij bent zoveel meer waard.

Er zijn maximaal 8 plekken. Schrijf mij op Telegram (of het medium via waar jij deze link hebt ontvangen), stel vragen, meld je aan en laat weten dat je geïnteresseerd bent om in jezelf te investeren. Ik hoor graag van jou!

Heb je interesse, maar komt de huidige cursus data niet uit? Laat het me weten, bij voldoende extra aanmeldingen prikken we alvast een nieuwe cursusstart op een donderdagavond.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Koning

Mijn Twitter account: https://twitter.com/jk_evine
Mijn Telegram Kanaal: https://t.me/evine_intervention
Telegram: @jk_evine