Ziekte is niet wat het lijkt. De GNM geeft je een compleet ander perspectief.

Er is alleen ziekte als jij denkt dat er ziekte is. Tenminste dit is mijn overtuiging nu. Gezien onze realiteit binnen deze Matrix is alles tegelijkertijd illusie en echt, een hologram en ook vormbaar. Zonder onze eigen denk en creatiekracht kan deze Matrix niet overeind blijven. Alle informatie die wij consumeren in ons leven helpt ons leven vormen zoals het is. Daarbij moet worden gezegd dat er een individuele en collectieve creatiekracht is. Beide beïnvloeden de ander. Onze opvoeding, onze educatie, het nieuws dat we volgen en alle geloofsovertuigingen die wij meekrijgen helpen mede ons eigen gevangenschap te creëren.

Jezus, Boeddha en andere Meesters lieten zien dat dit niet hoeft. We kunnen iets heel anders creëren, als we dat echt willen. Ze lieten zien dat ziekte onmiddellijk opgeheven kan worden. De blinden weer laten zien, de manken weer laten lopen, het kan allemaal. Het is slechts je geloof dat je limiteert.

Je kunt zeggen dat het hele begrip van ziekte en gezondheid dan ook volkomen verkeerd is in het Westen, maar dat zal voor velen aankomen als een SHOCK. De Reguliere Geneeskunde (RG) doet meer kwaad dan goed. Volgens nieuwsartikelen is Medische Interventie doodsoorzaak nummer 3, na hart- en vaatziekten en kanker. Als je kennis neemt van de Germaanse Geneeskunde (GNM) dan besef je dat de Reguliere Geneeskunde bij verre weg de grootste doodsoorzaak zal blijken.

“De meerderheid van kankerpatiënten sterft als gevolg van chemotherapie, die borst-, dikke darm- of longkanker niet geneest. Dit is al meer dan een decennium gedocumenteerd en toch gebruiken artsen nog steeds chemotherapie om deze tumoren te bestrijden.”

– Allen Levin MD in The Healing of Cancer, 1990

De man die ons de 5 biologische wetten gaf, die ons een hele kaart van de hersenen en de 3 embryonale kiemlagen heeft nagelaten om alle ziekten te duiden, is ook de man die een doorn in het oog was van de status quo in de medische wereld. Verkettert, gevangenschap en doodsbedreigingen, Dr. Hamer onderging het allemaal. Het gaat mij verder niet om de man. Ik heb hem niet gekend dus ik kan er niet over oordelen. Mij gaat het om de kennis en informatie die hij in al die jaren heeft verzameld, geordend en gegoten in de 5 biologische wetten.

Jaren terug kwam ik voor het eerst in aanraking met een PDF (boek) van Dr. Hamer en de Germaanse Geneeskunde. Ik had zo’n gevoel dat ik me hier in moest verdiepen. Het was alleen nog niet de juiste tijd. Ik was druk met andere informatie en kennis. Het leek me ook te ingewikkeld, dus schoof ik het terzijde. Elk jaar kwam het wel weer ergens voorbij, “Ohja, daar zou ik me nog in gaan verdiepen…, komt andere keer wel.”, het is alsof het Universum mij continue wees op de waarde ervan.

“In de GNM is er geen ‘goedaardig’ of ‘kwaadaardig’; net zoals er geen goedaardig of kwaadaardig in de biologie is.”

Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer

Er was een PLANdemie nodig om mij eindelijk de noodzaak te geven om me er in te verdiepen. Ik mistte nog een puzzelstuk in het verhaal van de besmettingsleugen en dat prachtige puzzelstuk kwam in de vorm van de GNM. Het is een eye-opener van jewelste, dat ik me er niet eerder in heb verdiept is geheel een fout aan mijn zijde. Gelukkig is het nooit te laat om te leren.

Wat maakt de GNM zo bijzonder?
De Germaanse Geneeskunde geeft ons de bevestiging dat wij een bijzonder wezen zijn. Dat de natuur geen fouten maakt. Dat alles een zinvolle bedoeling heeft. Het geeft je een totaal andere kijk op gezondheid en ziekte. Je kunt met de GNM ook alle ziekte biologisch duiden en daarna zie je het niet meer als ziekte, maar als een Zinvol Biologisch Speciaal (ZBS) programma. Je lichaam wordt niet aangevallen door je eigen cellen (weefsel dienen we het eigenlijk te noemen), je hoeft de kanker niet te bestrijden, je dient de waarheid te zien en begrijpen om je proces zo goed mogelijk te ondersteunen.

Het mooiste is dat het zo onwijs logisch is. Zodra je de 5 biologische wetten hebt begrepen kun je alle ZBS programma’s duiden op basis van logica. Een moeder met een nest-conflict krijgt borst groei (melkklieren/gangen) om meer melk te kunnen produceren. De Reguliere Geneeskunde (RG) zegt dan borstkanker. Een man die zijn relatie, vrouw of kind verliest, zal zich weer opnieuw willen voortplanten, dus heeft behoefte aan meer Testosteron productie (RG: Teelbalkanker).

Als je niet meer weet wat je hier doet, als je niet meer weet wie je bent, waar je behoort, je voelt je geïsoleerd of dat je situatie hopeloos is. Dan ervaar je wellicht een bestaansconflict. “Je voelt je als een vis op het droge”. Wat ga je dan doen? Vocht vasthouden. Dit noemen we binnen de GNM “Het syndroom” van de nierverzamelbuizen. Je kunt jezelf op die manier helemaal opblazen met vocht, omdat je in een conflict zit dat je hele bestaan bedreigt.

“Good health is a crown on the head of a well person that only a sick person can see.”

― Robin Sharma

Voor iemand die nog nooit van de GNM heeft gehoord, sla ik nu een hele hoop over. Het is namelijk ook veel materie, en op het eerste oog erg ingewikkeld. Daarom weigeren veel mensen zich er werkelijk in te verdiepen en doen ze het af als onzin, als gevaarlijk, als kwakzalverij. Heel begrijpelijk als je niet de tijd neemt om de leer echt te begrijpen. Je dient alle oppervlakkigheden of de mensen die er mee te maken hebben of Dr. Hamer zelf, helemaal los te laten, ga het inhoudelijk bestuderen, ga het toetsen, ga het wetenschappelijk onderzoeken, maar speel het niet op de Man.

Je doet jezelf en je familie tekort als je weigert hier meer over te willen leren. Die keuze heb je, maar weet je ook wat die keuze betekent? We maken in ons hele leven keuzes, zelfs als we niet weten dat we een keuze hebben. Door onwetend te blijven van deze paradigma shift over ziekte & gezondheid, blijf je afhankelijk van het westerse zorgsysteem vol ellende, angst en geld verkwistende bureaucratie.

Al jaren zeg ik dat je de zorguitgaven kunt halveren als iedereen zijn levensstijl serieus zou nemen. Nu ik de GNM begrijp ben ik overtuigd dat als dit de Nieuwe Geneeskunde wordt, we de zorguitgaven met 2/3 kunnen reduceren. Wat een geld komt er dan vrij om er een mooi land van te maken. Maar de meeste mensen blijven liever slachtoffer en afhankelijk van vadertje staat. Het is wat het is.

De zorguitgaven van de afgelopen jaren:
2018: 101 miljard
2019: 107 miljard
2020: 116 miljard
Bron: https://www.cbs.nl/nl-nl/cijfers/detail/84047NED

In 2018 werd er een toekomstscenario geschreven voor de zorguitgaven. Voor de jaren 2019-2020 zaten ze er al flink naast, het lijkt dus sneller te stijgen. Wat zal het dan over 10 jaar kosten?
Bron: https://www.vtv2018.nl/zorguitgaven

De zorguitgaven voor 2022 zullen nu zeker al rond of boven de 120 miljard uitkomen, zou het niet een fantastisch streven zijn om dan in het vervolg 80 miljard (2/3) in andere ontwikkelingen te kunnen stoppen? Of gewoon de belastingen te verlagen?

“When health is absent, wisdom cannot reveal itself, art cannot manifest, strength cannot fight, wealth becomes useless, and intelligence cannot be applied.”

-Herophilus

En dit is alleen nog maar praten over geld. Hoe belangrijk is je eigen welzijn voor jou? Hoe belangrijk is het voor jou om fit en gezond door het leven te bewegen? Tot op late leeftijd nog kunnen rennen, klimmen en spelen met je (klein)kinderen? Naar buiten kunnen wanneer je wilt en niet vastgeketend aan een (ziekenhuis)bed. Weet je er is zoveel meer mogelijk als we ons niet laten leiden door langdurige “ziekte”. Ik zal hier ook eerlijk moeten toegeven dat mijn proces met “de ziekte van Lyme”, chronische vermoeidheid en gewrichtspijnen veelal onnodig is geweest. Voor iemand die, toen begin 20 jaar, al chronische symptomen mocht ervaren die fysiek en mentaal het leven erg belemmerde, zijn dit vele weggegooide jaren. Vooral het gebrek aan begrip of ondersteuning was moeilijk.

Gelukkig besloot ik in 2012 dat dit niet zo verder kon. Ik voelde de noodzaak tot verandering. Deze afgelopen 10 jaar hebben mij veel geleerd over allerlei facetten van gezondheid; voeding, beweging, licht, slaap, stress, emoties enzovoorts. Het belangrijkste is, het begint bij jou zelf. Door je eigen levensstijl, door je eigen kennis en kunde van wat Gezondheid en “Ziekte” nou eigenlijk is. Neem de zelfverantwoordelijkheid terug (lees hier mijn blog met die titel) over je eigen gezondheid en leven. De Germaanse Geneeskunde is daarin zo’n krachtig middel om te duiden wat je denkt te mankeren, dat je ook heel anders in het leven kunt gaan staan.

Neem jezelf voor om je te verdiepen in de GNM. In kleine stapjes of direct volop de diepte in. Het maakt niet uit, maar als je na 2-3 uurtjes lezen denkt “dit is niet voor mij” dan is dat uiteraard prima, maar dan heb je het ook niet de kans gegeven. Ik ben zelf (nog) niet de persoon die de GNM zuiver weet door te geven, daarvoor pak ik er ook nog een hele hoop andere tools & methodes bij (zoals Emotion Code, EFT (Tapping), Hypnose etc.) en heb ik nog een hele hoop uur studie te gaan. Mijn lerares GNM is wel van het zuiver overbrengen van de materie die Dr. Hamer voor ons heeft nagelaten. Dit heeft mijn volste respect en ik verwijs iedereen dan ook graag door naar haar cursussen Germaanse Geneeskunde. Haar naam is Joanne Kersten en op deze website vind je haar agenda.

“Wat kankerdiagnose betreft worden in 40% van alle routineonderzoeken oude, ingekapselde tumoren gevonden, die men met rust zou moeten laten. Als de diagnose een conflict heeft veroorzaakt, zoals een “doodsangstconflict” of een “eigenwaarde-inbreukconflict”, moet men deze conflicten adresseren. Hoe het ook zij, er is nooit een reden om in paniek te raken of bang te zijn voor ‘uitzaaiende kankercellen.”

– Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer

Om deze blog niet nog langer te maken dan die al is zal ik de GNM hier niet verder toelichten. Dit doe ik wellicht in een volgende blog. Toch ben ik recentelijk op Twitter en Telegram al begonnen om de GNM in kleine brokjes uit te leggen.
Je vind hier een introductie draadje, weliswaar in het Engels, en hier het HOOFD Draadje op Twitter.
De diverse posts op mijn Telegram Kanaal vind je onder de Hashtag #GNM. Tevens heb ik hier een Telegram post met een overzicht van linkjes om te beginnen met het bestuderen van de GNM. Ook als je geen Telegram hebt zouden deze links moeten werken. Zo niet, begin dan met de 5 Biologische Wetten op deze website: https://www.germaansegeneeskunde.nl/vijf-biologische-wetten/

Ik dank je voor het lezen van dit bericht. Mocht je willen reageren dan kan dat op Telegram onder deze link (voeg ik toe nadat ik het op Telegram heb gepost).

Goede reis, blijf gezond, in lichaam en geest en dat je Waar mag Ontwaken!

Groet,
Jeroen Koning

Blijf op de hoogte:

Schrijf je in en lees als eerste het laatste nieuws over mijn boek of één van de nieuwe artikelen. Dankjewel!
JKoning Geschreven door: