Je Geboorteprofiel en je Ware Zelf

Vandaag is het 22.2.2022.
Dat zijn een hoop tweeën. Zegt dat nog iets?

Voor meerdere mensen is dit een belangrijke datum en we kunnen er inderdaad veel uit halen. Er zijn veel verschillende interpretaties mogelijk en ze kunnen allemaal waar zijn, of niet. Uiteindelijk gaat het er meer om wat jij er mee doet, dan dat het doet met jou.

Om dat verder toe te lichten dienen we eerst anders te kijken naar onze realiteit. Of althans de realiteit zoals die ons wordt geleerd. Wij zijn namelijk niet wie wij denken te zijn. Onze wereld is niet wat wij denken dat het is. Onze geschiedenis die ons wordt geleerd is niet compleet, is gelogen of veranderd. De meest simpele manier om het uit te leggen is dat The Matrix geen film is, maar een documentaire. Leg er de film The Adjustment Bureau naast en je krijgt een nog beter beeld.

De realiteit is dat wij leven in een hoog ontwikkelde simulatie of hologram. De wiskundigen, Filosofen en genieën van deze wereld zijn over het algemeen overtuigd dat het Universum is te verklaren met wiskunde. Dat onze realiteit is gebaseerd op code, getallen, algoritmes en formules. Pythagoras is zo’n wiskundig genie geweest en hij introduceerde ook Numerologie in het Westen. De oude civilisaties gebruikten de standen van de planeten of observeerden de cyclussen van de natuur om duiding te geven aan onze realiteit en om voorspellingen te kunnen doen. Al met al is er duizenden jaren aan kennis en observaties doorgegeven van generatie op generatie in verschillende culturen. Veel kennis is uiteraard verloren gegaan, verkeerd vertaald of verkeerd begrepen, maar we kunnen altijd kijken naar deze kennis & informatie en zelf weer observaties gaan doen om het te staven.

Onze Realiteit is dus min of meer een Illusie. Inmiddels ben ik er van overtuigd dat wij hier vaker zijn geweest, dat dit niet ons enige leven hier is, dat wij een ziel hebben en hier meermaals reïncarneren. We maken hier dan onderscheid tussen een leven als onze ziel en een leven hier in deze reïncarnatie. Wij zitten vast in de Matrix en ook vast in een reïncarnatie-lus. Er zijn meerdere oude geschriften en ‘recente’ gechannelde werken die spreken over een rijk of realiteit, onzichtbaar voor wat wij nu zien. Er zijn vanuit ervaringen met Hypnotherapie vele boeken geschreven van duizenden observaties van vorige levens en het leven tussen de levens in. Daarnaast zijn er de diep-meditatie ervaringen, mystieke ervaringen, de psychedelische ervaringen en de bijna-dood ervaringen waaruit verhalen van andere rijken, realiteiten of het leven als ziel tot de mens komen.

Met mijn huidige kennis en ervaring stel ik de volgende hypothese voor. Wij als ziel hebben een bepaalde wens, behoefte of plicht om ons te ‘ontwikkelen’ of om ons te ontdoen van Karma. Een energie imprint of Geboorteprofiel helpt daar bij. Uit de vele gedocumenteerde hypnose sessies blijkt dat wij als Ziel onze reïncarnatie zelf kiezen. We hebben een bepaald doel voor ogen en we krijgen de keuze uit een paar lichamen (Avatars) die daarop aansluiten. We kunnen via een screening proces ontdekken of onze ziel goed matcht met dit lichaam of niet. Aangezien tijd niet net zo lineair is in het zielenrijk als in deze 3D realiteit, kunnen we ook al zien (of simuleren) hoe het leven met dat lichaam zal verlopen. Waarvan we dus vooraf ook bewust zijn van bepaalde gebeurtenissen in ons huidige leven. Dit is wel onderhevig aan Vrije Wil en het Collectief en het staat dus niet vast in steen.

Maar de crux is dat zodra wij worden geboren, we een sluier van vergeetachtigheid over ons heen krijgen. We weten niet meer waarom onze Ziel hier is gereïncarneerd (al geldt voor steeds meer mensen dat deze sluier van vergetelheid er niet meer is of ‘met gaten’). Toch wil onze ziel zijn reden, om hier te zijn, kunnen uitleven. Die reden kan zijn om iets te leren, iets te doen, te herinneren, karma in te lossen of gewoon om te ervaren.

De ziel zelf heeft een eigen Karakter en deze smelt samen met het Lichaam+Brein, dat ook een eigen karakter heeft. Om invloed te hebben ondanks de sluier van vergetelheid kiest de ziel ook een specifieke energie imprint. Dit is je Geboorteprofiel. Het geeft nog eens een extra karakter of energie mee aan het tijdelijke personage dat jij hier komt spelen. Waardoor het meer kans heeft om dat te ervaren of tegen het lijf te lopen dat het graag wenste. Het is zal maar zeggen de basis programmering die je mee krijgt. Je Geboorteprofiel is gebaseerd op je geboortedatum. Er wordt gekeken naar het jaar, de dag, de tijd en in veel gevallen ook de locatie waar jij bent geboren.

Maar besef dat jij niet je Geboorteprofiel bent. Jij bent meer dan dat. Het geboorteprofiel geeft slechts sturing, geeft inzicht en geeft kwaliteiten die passen bij het pad dat jouw Ziel hier wil lopen. Men heeft ook nog steeds te maken met het karakter van het Lichaam+Brein, van de Ziel en het AL. In alle jaren van je huidige leven doe je enorm veel gewoontes en geloofsovertuigingen op die je van je ouders, je leraren, je vrienden en de maatschappij mee krijgt. Ook dit heeft veel invloed op je eigen leven. We kunnen dus spreken over circa 5 invloeden, je Ziel, het AL, je lichaam+brein, je gewoontes (opvoeding, omgeving) en de energie blauwdruk waar je mee bent geboren.

Jij bent een Goddelijk Wezen en mocht je dat zijn vergeten, dan hoop ik dat jij dat in dit leven weer mag herinneren. Er zit onwijs veel potentieel in ons mensen met een Ziel. Momenteel denk ik dat wat echt het belangrijkste is in ons leven, is om onze Ware Zelf te ontwaken. Om vrij te breken uit deze Matrix. Door ons huidige leven hier is dat niet iets vanzelfsprekend. De meeste mensen leven hun gehele leven zonder zich volledig te ontwaken. Dat komt door alle misleiding en afleiding die er in onze maatschappij heerst. Daarom wil ik ook opmerken dat ook een Geboorteprofiel, welk systeem (Numerologie, Astrologie, Human Design, Gene Keys, Maya etc..) je ook gebruikt, een vorm van afleiding kan zijn. Gebruik het ter inspiratie om jezelf beter te begrijpen, het kan heel zinvol zijn in onze huidige realiteit, maar verlies je er niet in, tenzij dat is wat jij wilt. Het is een middel, geen doel. Jij bent meer dan dit Geboorteprofiel.

Wanneer je bewuster wordt van je eigen blauwdruk, je eigen energie imprint, dan kun je met de energie mee werken. Ken je jezelf niet, of heb je er geen oog voor, dan kan het zijn dat je altijd tegen je eigen energie, die van anderen en die van de Matrix in gaat. Soms is het gemakkelijker om met de rivier mee te drijven of met de wind mee te waaien. Door jezelf, anderen en de werking van onze realiteit steeds meer te ontdekken en te begrijpen, kun je ook meer in deze realiteit bereiken. Als dat iets is wat jij wilt, want uiteindelijk is alleen je Ware Zelf ontwaken wat telt en de rest is afleiding. Vraag me niet hoe dat moet, als ik dat wist was ik zeer waarschijnlijk niet meer achter een computer bezig om dit te typen. Dat ontwaken is aan jouw Zelf.

Uit een Geboorteprofiel dat je zelf kunt samenstellen, of je laat het doen door een ander, kun je inspiratie halen om jouw leven hier dragelijker te maken, om te ontdekken welke rol jij hier komt spelen, om er het beste uit te halen dat er in zit. Om de juiste jaren, maanden, dagen uit te kiezen voor je activiteiten. Om betere beslissingen te kunnen nemen door met de energie mee te werken. Je kunt het zelfs gebruiken als Matrix Cheat Codes. Toch blijft dit alles afleiding, want alleen je Ware Zelf ontwaken is wat telt. Het vrij breken uit deze reïncarnatie lus, uit de Matrix. Daarvoor keer je diep naar binnen, ga je door je eigen oceaan van modder en drek, om daar je Ware Goddelijke Licht op de bodem te zien twinkelen. Dit is het licht dat jij mag uitdragen. Dit is het AL-Licht van de AL-Vader. Ga jezelf helen en laat de bron door jou stromen en draag uit wat jouw Ziel hier wilde uitdragen.

Maar hoe zat het nou met die 22.2.2022, betekende dat nog iets? Jazeker, we zitten volgens de Chinese kalender in het jaar van de Tijger, het 3e teken. We zitten in een Numerologisch 6 jaar met een 22 imprint. Historisch gezien starten er vaak Oorlogen in een 6 Tijger jaar. De 22 moedigt ons aan om de Meester Bouwer in ons naar voren te halen. Opgeteld is 22.2.2022 een 3 dag. Er staan zes tweeën, de 2 staat voor het vrouwelijke, voor de diplomaat, de vredesstichter. Naast elkaar gezet staat er 22 22 22. We hebben dus te maken met een enorme imprint van de 22 Meester Bouwer of de schaduw kant de Meester Vernietiger. Alles wat er vandaag is gebeurd geeft grote energetische invloed op de toekomst. Dus wat heb jij gebouwd of vernietigd? Is er nog meer? Jazeker, maar daar gaat deze blog niet over. In deze vorige blog was ik iets uitgebreider over 2022. Belangrijker is om je eigen Geboorteprofiel te ontdekken en daar mee te werken, in plaats van er tegen.

Ik bied deze Geboorteprofielen zelf ook aan, al doe ik dat nu nog onopvallend. Het is namelijk veel werk en ik zit al even vol voor de komende weken. Maar benader mij persoonlijk (als je mijn contactgegevens hebt) of wacht nog even en houd de site in de gaten.

Dat het jullie goed mag gaan en jullie je Ware Zelf mogen ontwaken en tonen aan de gehele wereld!

Groet,
Jeroen Koning

Blijf op de hoogte:

Schrijf je in en lees als eerste het laatste nieuws over mijn boek of één van de nieuwe artikelen. Dankjewel!
JKoning Geschreven door: