Wat je in 2022 absoluut wel moet doen!

Waar 2021 ging om onze Vrijheid, gaat 2022 om het opbouwen van de mensheid als één familie.

Beste wensen lieve mensen!

Het is 2022, nieuwe energie & nieuwe kansen, wat gaat 2022 ons brengen? Maar eerst, hoe was 2021? Volgens de numerologie was 2021 een universeel 5 jaar, wat o.a. staat voor verandering en afwisseling. Dit uitte zich vooral in verwarring. De poppenkast van onze zogenaamde vertegenwoordigers, maakten van verwarring het beleid. Door mensen te verwarren raken ze moedeloos, gedesoriënteerd en zijn ze gemakkelijker in een keurslijf te gieten. Dat mondt uit in zoiets als “Ik snap er niks meer van, laat het ook allemaal maar, ik doe wel wat ze zeggen, dan komt het vast goed.” en zonder dat je het doorhebt is je vrijheid weer met een paar stappen verder afgepakt.

Het getal 5 staat voor Vrijheid, wat een hoofdthema was in 2021. Vrijheid over eigen lichaamsbeschikking, over vrij reizen, vrij genieten van een film, uit eten gaan of een drankje doen. Ging je liever shoppen of sporten, ook dat moest vanuit huis. Of in alle vrijheid, zoveel mensen uitnodigen in je eigen huis als je zelf wilt, was er ook niet meer bij. Al met al werd je overal beperkt in je vrijheden om te doen wat je ‘normaal’ ook deed.

De 5 staat ook voor oorlog, want voor vrijheid wordt vaak hard gevochten. We zitten dan ook al een tijd middenin een spirituele en geestelijke oorlog. De fysieke oorlog is in 2021 ingezet, een aanval of invasie op je lichaam door de semi-gedwongen injectie. Ook in oorlogstijd heb je een keuze om iets wel of niet te doen, die keuze heeft altijd een consequentie. In dit geval is de keuze tussen wel of niet laten dwingen (aanmoedigen) om de injectie te nemen steeds minder een vrije keuze geworden. Maar de keuze was er nog steeds, met als consequentie het woord van het jaar “Prikspijt“.

“Today, you can decide to walk in freedom. You can choose to walk differently. You can walk as a free person, enjoying every step.”

― Thich Nhat Hanh

Iedereen heeft sinds 2020 (en zelfs jaren eerder) al kunnen luisteren naar de voorspellingen die zijn gedaan over wat ons stond te wachten. Voor velen was het alleen makkelijker om die mensen weg te zetten als complotdenkers. Dat doet niks af aan het feit dat veel van die voorspellingen zijn uitgekomen. Het prik abonnement, de QR pas, de “verboden toegang voor” bordjes, bedrijven kapot, levens kapot en nog veel meer. Ik word er niet blij van dat mijn voorspellingen, die ik deed op de skilift in februari 2020, zijn uitgekomen. Het kunnen zeggen van “I Told You So” lost niks op. In tegendeel, bijna niemand zal het durven toegeven dat ik en vele anderen gelijk hadden.

Het probleem is vooral een blind geloof in autoriteit, dat is de grootste vijand van waarheid, zo zei Einstein. Er is nog nooit zoveel censuur geweest op internet als in de afgelopen 2 jaar. Wetenschappers, dokters, engineers, journalisten en anderen die van platforms werden gegooid en zo monddood gemaakt zijn. In de Mainstream Media (MSM) was al helemaal geen ruimte voor evenwichtige discussies. Er werd vooral op één manier, met veel hypnose en NLP technieken gesproken vanuit één mond. De overheidsvertegenwoordigers wereldwijd kwamen met dezelfde boodschappen en het volk nam het als zoete koek. Voor wie niet buiten de MSM om, aan informatie kan komen, dit op waarde weet te schatten en kan filteren, komt er altijd eenzijdig uit. Ook mensen die alleen in de alternatieve hoek zoeken, en iets niet op waarde kunnen schatten, komen vaak bedrogen uit. Om aan waarheidsvinding te doen is het daarom verstandig om te zoeken naar zoveel mogelijk perspectieven.

De waarheid komt nu steeds meer bovendrijven, zelfs in de MSM. Dit zal zelfs nog gaan versnellen in 2022. Want het wordt een chaotisch jaar, en tijdens chaos komt er altijd iets uit de pot, dat ze er liever in hadden laten zitten.

Als ik puur naar de numerologie kijk van 2022 dan zien we twee belangrijke eigenschappen. Het getal 6 en het getal 22. De 6 staat voor Huis & Familie, lekker thuis zitten (lockdowns?), alle gebroken familiebanden en relaties weer herzien en verbinden. Toenadering zoeken tot elkaar en ons weer thuis gaan voelen. De 22 staat voor de Meester Bouwer, we bouwen dus ons huis, ons thuis, onze families, onze gemeenschap en onze toekomst.

“Under the sky, under the heavens there is but one family.”

― Bruce Lee

Maar alles is een keuze en keuzes hebben consequenties. De 22 is ook de meester vernietiger. Welke keuze maak jij, maken wij? Gaan we bouwen of gaan we slopen? Worden we ons huis uitgezet? Worden de families nog verder kapot gemaakt? Alles heeft twee kanten en het is aan jou, mij en iedereen om bewust te zijn welke keuzes je maakt. Ga je vechten of verbinden, ga je bouwen of slopen, bouwen we van ons “thuis” een paradijs of een oorlogsgebied? De keuze is aan jou!

“Er zijn drie constanten in het leven: verandering, keuze en principes.”

― Stephen Covey

Vanaf 1 februari 2022 komt daar nog een andere energie bij kijken. Dan gaan we het Tijger jaar in. Van Os naar Tijger jaar. Waar de Os koppig en stabiel is en geduldig maar voortvarend beweegt, zal de Tijger een dosis chaos gaan brengen. De spontane en moedige Tijger geeft alle mensen straks meer bravoure, we doen en durven dingen die we anders niet zo snel doen. Tegelijkertijd zijn we snel afgeleid en is alle voorsprong die je op het ene moment boekt, zo weer weg. De Tijger kan ook heel grappig zijn en voor drama en entertainment zorgen. Dus dat belooft wat.

Als er één ding is wat je absoluut mag doen in een Tijger jaar, is het werken aan je fysieke gezondheid. De Tijger is sterk, lenig en fit. In veel fysieke sporten komen mensen uit Tijger jaren vaak boven drijven. Word daarom dit jaar fit, sterk, snel en gezond! Doe je dit niet, dan trap je in de valkuil van de Matrix energie en zullen de consequenties in de jaren er na duidelijk worden. Daarnaast staat ook de 6 voor gezondheid. Je ontkomt er dus niet aan. Het jaar 2022 kan een heel explosief jaar worden met de energie van de 22 en de Tijger. De keuze is aan jou wat je er mee gaat doen. Wat ga jij bouwen of vernietigen? Ga je jouw gezondheid opbouwen of afbreken? Ga jij mensen opbouwen of afbreken? Ga jij de wereld opbouwen of afbreken? Wat ga jij halen of brengen in 2022?

Het ligt in onze eigen handen, onze eigen gedachtes en onze eigen creaties. Zelf ben ik geboren in een Tijger jaar en ik zou je graag advies geven, begeleiden of coachen om aan je lichamelijke & geestelijke gezondheid te werken. In 2021 ben ik begonnen met het geven van een cursus in dat bereik, dat wil ik dit jaar graag vaker herhalen. Maar belangrijk is vooral zelf weer verantwoordelijkheid te nemen over je eigen leven en gezondheid. Ga doen wat je leuk vindt, wat goed voelt. Luister naar je onderbuikgevoel voordat je ergens je energie in stopt. Ik wens iedereen dan ook toe dat je het pad mag lopen, dat jouw ziel hier wilde lopen, toen het koos voor een volgende reïncarnatie.

Op een fantastisch, chaotisch, grappig, sportief en gezond 2022!

Je kunt me bereiken via mijn Telegram Kanaal of via mijn Twitter.
Heb je mijn nummer (Signal) of e-mailadres, dan mag dat natuurlijk ook.

“To be empowered—to be free, to be unlimited, to be creative, to be genius, to be divine—that is who you are…. Once you feel this way, memorize this feeling; remember this feeling. This is who you really are….”

― Joe Dispenza

Blijf op de hoogte:

Schrijf je in en lees als eerste het laatste nieuws over mijn boek of één van de nieuwe artikelen. Dankjewel!
JKoning Geschreven door: